Lapszemle

Simicska letétbe helyezett videófelvétellel védi magát

Orbán Viktorral beszélget a felvételen.

2018.07.20 10:24ma.hu

Amerikába küldi fiát, Ádámot Simicska Lajos - írja a Népszava. A 26 éves Simicska Ádámnak meg kell tanulnia megfelelően angolul és be kell jutnia egy főiskolára.

Az még nem derült ki, hogy mi a hosszabb távú terv, de Simicska két üzlettársa is Amerikába készül. Faragó Csabának és Fonyó Károlynak ugyanakkor eddig is voltak ottani érdekeltségeik.

A lap körbejárta, hogy hogyan alakult Simicska Lajos és Orbán Viktor miniszterelnök kapcsolata az elmúlt években. Mint írják, Simicska videóra vett egy hosszabb beszélgetést Orbánnal, melyet több példányban letétbe helyezett arra az esetre, ha vele bármi történne.

Az nem derül ki a cikkből, hogy a felvételen miről beszélgetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.