LMP

Szél Bernadett visszavonul gondolkozni

Az LMP etikai bizottsága három évre eltiltotta a párttisztségektől a társalnököt, mégsem kell lemondania elnöki pozíciójáról.

2018.07.19 13:25ma.hu
hirdetés

Szél Bernadettet azért tiltották el minden párttisztségtől, mert az április 8-i választás előtt tárgyalt a választókerületi visszalépésekről, azaz szervezte a koordinációt.

Ennek ellenére nem kell lemondania elnöki pozíciójárós, vagyis viselhet párttisztséget - írja a 24.hu.

Szél Bernadett az Azonnalihoz eljuttatott közleménye szerint ő is csak az éjjel kapta meg az etikai bizottság döntését, most próbálja értelmezni azt.

"Mindenesetre már most látszik, hogy a jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom. Ehhez nyolc év megállás nélküli küzdelem után időre van szükségem”- írja közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.