Légi

Kórházba szállították a férfit, aki miatt kiürítették a ferihegyi terminált

Zavartan viselkedett, szemtanúk szerint imádkozni kezdett.

2018.07.16 14:20ma.hu

Mindenkit kitereltek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljából, miután egy muszlim utas imádkozni kezdett a beléptető pultnál - írja az Index. A lap úgy tudja az utas hátizsákját levetették és vizsgálni kezdték.

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője később azt mondta a lapnak: zavartan viselkedett egy férfi, ezért a mentőszolgálat vitte el az illetőt. A szóvivő szerint "nem közbiztonsági, hanem egészségügyi" esetről van szó. A történtek hét járatot érintettek, de arról a szóvivőnek nem voltak információi, hogy bármelyik járat késett volna emiatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.