Légi

Az utasokat elvitte a Kanári-szigetekre a gép, a csomagok viszont Budapesten maradtak

70-80 utas maradt csomagok nélkül a Kanári-szigeteken.

2018.07.16 10:22ma.hu

Egy darabig a csomagjai nélkül kell boldogulnia a Kanári-szigeteken 70-80 embernek, miután a Ryanair vasárnapi Budapest-Las Palmas járatával a csomagok nagy része nem érkezett meg - írja az Index.

Egy utas a Blikknek azt mondta, hogy kétszáz ember csomagja keveredett el. A lap szerint már a budapesti reptéren is gondok voltak, órákig tartott a csomagfeladás, az emberek kígyózó sorokban vártak arra, hogy feladhassák poggyászukat. A lap szerint a csomagokat szállító futószalag hibásodott meg.

A gép végül egy órás késéssel szállt fel. A következő bosszúság már a Las Palmas-i reptéren érte az utasokat, ott közölték velük ugyanis, hogy a csomagok nagy része Budapesten maradt, mivel a pilóta egy óránál tovább nem várt arra, hogy a földi kiszolgálószemélyzet megérkezzen velük.

"Egyből a Ryanair ügyintézőjéhez küldtek mindenkit, legalább 80 embert, a többieket egy másik ablakhoz, hogy jegyzőkönyvben tehessenek panaszt, amiért nem érkezett meg a csomagjuk. Itt is több órát kellett sorban állni, mire felvették az adatainkat, ráadásul megnyugtató hírekkel sem tudtak szolgálni. Azt a tájékoztatást adták, hogy legkorábban szerdán kaphatjuk meg a holmijainkat" - mondta el egy utas.

A Budapest Airport kommunikációs igazgatója az Indexnek megerősítette, hogy maradtak csomagok Budapesten, részleteket azonban nem árulhatott el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.