Hirtelen ötlet

Will Smith nem kért engedélyt, hogy felmásszon a Lánchídra - videó

Spontán ötlet volt, ilyen hirtelen még ő sem tudta elintézni magának.

2018.07.13 15:27ma.hu

Mint ahogyan azt a ma.hu is megírta, Will Smith felmászott a Lánchíd tetejére, hogy aztán táncoljon egyet a tetején. Több olvasónk is megkérdezte, volt-e engedélye.

A 24.hu megkereste a Budapest Közutat, aki a következőket válaszolta az esettel kapcsolatban:

A Lánchídra történő felmászáshoz és filmforgatáshoz sem Will Smith, sem a stábja nem kért engedélyt az ilyenkor szokásos engedélyezési eljárás keretében a Budapest Közúttól, így az illegális volt. Ezzel veszélyeztette saját és az arra közlekedők testi épségét is. Az akció a hajnali órákban, munkaidőn kívül történt, így a hídmester, aki híd műszaki állapotáért felel csak a rendőrségtől értesült róla. A híd ugyanis be van kamerázva és a képeket a rendőrség figyeli. Az ilyen esetekben az ő jogkörükbe tartozik az esetleges intézkedés - nyilatkozta a lapnak Hubert Szebasztian, a Budapest Közút Zrt. kommunikációs vezetője.

Mint írták, Will Smith-nek amúgy itt tartózkodása alatt nem ez volt az egyetlen ilyen jellegű kalandja, május végén ugyanis - akkor engedéllyel - az Operaházat mászta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.