Pedig senki sem akarja

Alekosz börtönbe vonul

Az egykori valóságshow-hős közösségi oldalán jelentette be a hírt.

2018.07.11 14:38ma.hu

"Szeretném bejelenteni! Nem titok. Börtönbe megyek! - osztotta meg rajongóival a hírt Nagy Alekosz. Már össze is pakolta a holmijait, amelyeket magával akar vinni a Tököli Országos Büntetésvégrehajtási Intézetbe.

A Való Világ negyedik szériájának nyertese azon kívül, hogy autójával áthajtott a lezárt vasúti átjárón, még nem követett el bűncselekményt, most egyszerűen önként szeretne bevonulni. Állítása szerint erre azért van szükség, mert rosszfiúként be szeretne épülni a maffiába - írta a Blikk.

"Kísérletem lényege, hogy Alekosz bűnözővé válása hiteles közegben integrálódjék. Fedett nyomozói státuszom rejtve maradék" - írja a bejegyzésben. Az akcióhoz Pesti Ferenc ezredes, a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetének parancsnokának segítségét kéri, hogy kísérleti jelleggel zárja be őt 48 órára a rabok közé.

A későbbiekben Alekosz előadásokat szeretne tartani a fogvatartottaknak a kinti életről, az aktuális tévéműsorokról és VOLT fesztiválos élményeiről, valamint tanácsokat adna nekik a társadalomba való visszailleszkedést illetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.