Vádemelés

Saját élettársát futtatta Belgiumban egy pécsi férfi

Mikor a sértett közölte vele, hogy nem akarja folytatni, a férfi többször bántalmazta, majd erőszakkal arra kényszerítette, hogy térjen vissza Belgiumba.

2018.07.11 11:21MTI

Vádat emeltek egy pécsi férfi ellen, aki prostituáltként dolgoztatta az élettársát Belgiumban - közölte a Baranya Megyei Főügyészség.

A közlemény szerint a vádlott 2012 óta volt az élettársa a nőnek, aki a kapcsolatuk elején - a férfi kérésére - prostituáltként dolgozott Pécsett.

Egy évvel később ugyancsak a férfi kérésére, illetve közvetítésével a nő a belgiumi Gentbe utazott, ahol a vádlott egyik ismerőse által üzemeltetett bárban dolgozott prostituáltként. Ottani jövedelemének egy részét átutalta a vádlottnak.

A sértett 2013 végén Magyarországon közölte élettársával, hogy nem megy vissza Belgiumba és nem akarja folytatni addigi tevékenységét. Ekkor a férfi többször bántalmazta, majd erőszakkal arra kényszerítette, hogy térjen vissza Belgiumba és folytassa a prostitúciót.

A főügyészség a férfit kerítés minősített esetének, valamint kitartottság bűntettének elkövetésével vádolja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.