Veszélyes

Veszélyes vízadagolót hív vissza az IKEA: két kutya megfulladt miatta

Arra kérik a vásárlókat, haladéktalanul szüntessék be a termék használatát.

2018.07.11 09:06ma.hu

Az IKEA visszahívja a kisállatoknak tervezett LURVIG vízadagolót, mivel a kutyák és macskák feje beszorulhat a vízadagoló tartályba, és ez fulladással járhat. Az IKEA arra kéri a vásárlókat, hogy haladéktalanul szüntessék be a termék használatát, és vigyék vissza azt a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapják a teljes vételárat.

Az IKEA két balesetről értesült, amikor kutyák feje beszorult a LURVIG vízadagoló tartályába és az állatok megfulladtak. LURVIG vízadagolót 15 piacon kezdte az IKEA árusítani 2017 októberében. Az IKEA a vásárlók megértését kéri.

"Mélyen lesújtott bennünket a két eset, melynek során két kisállat megfulladt. Tudjuk, hogy vásárlóinknak mennyire sokat jelentenek, szinte családtagnak számítanak a kis kedvencek. Az IKEA mindig elsődleges szempontnak tartja a biztonságot, ezért döntött úgy, hogy visszahívja az áruházakból a LURVIG vízadagolót" – mondta el Petra Axdorff, az IKEA of Sweden AB. üzletági vezetője.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.