Szavaztak

Szabóné Kovács Alice Mária választották Árpás polgármesterének

A további három jelölt közül Németh Nikolett 22, Ritterwaldné Gerencés Eleonóra 17, Markó Róbert Lajos pedig 9 szavazatot kapott.

2018.07.09 10:49MTI
hirdetés

Négy független jelölt közül 96 szavazattal Szabóné Kovács Alice Máriát választották a Győr-Moson-Sopron megyei Árpás polgármesterének a vasárnap tartott időközi polgármester-választáson - tájékoztatta a helyi választási iroda jogi helyettese az MTI-t.

Németh Dóra elmondta, hogy a 216 választásra jogosult közül 146-an adták le voksukat, két szavazat érvénytelen volt.

A további három jelölt közül Németh Nikolett 22, Ritterwaldné Gerencés Eleonóra 17, Markó Róbert Lajos pedig 9 szavazatot kapott.

Az időközi polgármester-választást azért kellett kiírni, mert a 2014-ben megválasztott polgármester, Szabó András (független) március végén egészségi okokra hivatkozva lemondott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.