Ilyen nincs...

Letépte a kezét a tésztagép, most szándékos öncsonkítással vádolják a tiszaújvárosi anyát

Meghibásodott tésztagép tépte le egy tiszaújvárosi édesanya kezét, a munkáltató mégis pert indított.

2018.07.07 10:35ma.hu

Még 2015 augusztusában történt a szörnyű baleset. M. Beáta egy kis darab tésztát szeretett volna leszedni a gép széléről, ám az elkapta az ujját, a forgófej tüskéje átszúrta a tenyerét. A gép végül leszakította az asszony kezét - írja a 24.hu.

Igazságügyi szakértők azóta megállapították, hogy nem működött a tésztagépen a retesz, tehát a gép rossz volt. Az asszony ezt állítólag többször is jelezte a főnökeinek, hiába. 18 millió forint kártérítést kért, ám a munkáltató csak négy milliót ajánlott fel. M. Beáta ezt nem fogadta el.

A kártérítési per nemrég kezdődött, ám az ügy nem várt fordulatot vett. A munkáltató azt állítja, hogy a tiszaújvárosi asszony szándékosan csonkíthatta meg magát. Hogy ezt mire alapozzák, a bíróságon árulják majd el.

"Képtelenség, hogy valaki olyanra vállalkozik, hogy megkínoztatja és egy életre megnyomorítja magát. Nem is értem, hogy gondolhatja ezt komolyan bárki is. Az, ami velem történt, felért egy kínzással" - mesélte a Blikknek a döbbent Beáta, akit hamarosan kilakoltathatnak, mivel elvesztette munkahelyét, így nem tudta fizetni a hitelét.

"Emlékszem, hogy láttam a gépben a leszakadt karom, hogy jöttem lefelé a lépcsőn és nem akartam elhinni, ami történt. Láttam, hogy csak a két csont maradt meg, se hús, se bőr nem volt rajta húsz centi hosszan. Csak a csont, de az is kificamodott" - elevenítette fel a rettenetes balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.