Hoppá

A rendőrség szerint 400 ezres kárt okozott a Kétfarkú egy járdafestéssel

Színes festékkel festettek le áprilisban egy tízméteres, tönkrement járdaszakaszt a Budai úton.

2018.06.30 12:44ma.hu

Ezért az akcióért 394 ezer forintra büntetnék a Magyar Kétfarkú Kutya Párt székesfehérvári aktivistáit.

A Szeretlekmagyarorszag.hu-nak Fenekes Roland, az akció egyik tervezője azt mondta, az volt a céljuk, hogy felhívják a figyelmet a veszélyes járdaszakaszra. Az akció idején megjelent először egy rendőrjárőr, majd egy rendőrautó is, helyszíneltek. Azt mondták, lakossági bejelentés alapján érkeztek.

A lap híre arról szól, hogy az eddig „szándékos rongálással megvalósított tulajdon elleni szabálysértés” helyett már bűncselekménnyel gyanúsítják őket, ugyanis a kárérték a rendőrség szerint meghaladja az 50 ezer forintot, pontosan 394 ezer forint kárt okoztak.

Az érintett járdaszakasz egyébként azóta is ugyanúgy néz ki, új burkolatot nem kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.