Állati

Makónál szaladgál egy medve - videó

A videón látható, ahogy a medve átugrik az M43-as autópálya kerítésén, majd átrohan a mellékúton és eltűnik a kukoricásban:

2018.06.28 08:08ma.hu

Jelenleg Csongrád megyében van a medve, éppen Makónál szaladgál. A videón látható, ahogy a mackó átugrik az M43-as autópálya kerítésén, majd átrohan a mellékúton és eltűnik a kukoricásban.
Legutóbb a Holt-Tiszában látták őt vagy hasonmását úszkálni, bár sokáig azt lehetett hinni, hogy egy németjuhász fürdőzik csak, a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársa is megerősítette a felvétel hitelességét.
Előtte nem sokkal Borsodban találtak medvenyomokat. Az állat nyomait Arnót határában fotózták le, de a szakember szerint ezek nem friss nyomok.
Június 20-a környékén pedig Heves megyében vándorolt egy anyamedve a bocsával, vagy bocsaival együtt. Valószínűleg ezt a csapatot látták előtte pár napja Sajókeresztúrnál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.