Állati

Úszni látták a mackónkat a Holt-Tiszában - videó

Ezúttal állítólag Szolnoknál bukkant fel híres medvénk, bár egyesek szerint nem is ő úszik a vízben...

2018.06.24 13:21ma.hu

Mostanában szinte nem telik el úgy nap, hogy ne bukkanna fel valahol egy medve az országban - hívják őt Robinak, vagy Maci Lacinak. Most ráadásul nemcsak szaladgált, vagy csengetett, hanem úszás közben kapták lencsevégre! A Facebookra került fel egy videó arról, hogy egy medvének látszó állat úszkál a Holt-Tiszában Szolnoknál - írj a Mi Abonyunk. Bár egy németjuhászra jobban hasonlít...

FRISS: a maci úszik a vízben

A felvétel hitelességét a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársa is megerősítette - tették hozzá.

Monoki Ákos, a nemzeti park igazgatóságának tájegységi vezetője az M1-nek elmondta: szombaton kaptak állampolgári bejelentést arról, hogy Szolnok belterületén láttak egy barna medvét. Az állat Heves megye irányából érkezett, mozgását azóta követték, de este elvesztették a nyomát.

A szakember azt mondta: az állat eddig békésen viselkedett, kerülte a találkozást az emberekkel. Monoki Ákos mindenkitől azt kéri, ha látják a medvét, ne közelítsék meg, ne ingereljék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.