Belpolitika

Orbán jövő év elején költözik a Várba

A miniszterelnök irodája év végére készülhet el, Orbán Viktor kormányfő a volt Karmelita kolostorban foglalhatja el rezidenciáját.

2018.06.21 15:44MTI

A miniszterelnöki iroda az elképzelések szerint január 1-től a budai Várba költözhet – mondta Gulyás Gergely miniszter a mai kormányinfón, azt is hozzátéve, hogy "én nem akarok a Várba költözni".

Az épület átalakítása hosszú hónapokat csúszott, egy május végi kormányinfón Gulyás viszont már arról adott számot, hogy egy éven belül beköltözik a kormány, a Miniszterelnökség, az NGM valamint a Belügyminisztérium.

A miniszterelnök irodája év végére készülhet el, Orbán Viktor kormányfő a volt Karmelita kolostorban foglalhatja el rezidenciáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.