Reklamáció

Gusztustalan, áruházlánci húsról terjed fotó a Facebookon

Sokak szerint csak lejáratókampány, mások szerint olcsó húsnál ez nem meglepő.

2018.06.21 03:30ma.hu

Arról már a ma.hu is írt, hogy egy hentes vallomása szerint beteg, rákos állatokat dolgoznak fel, egyszerűen csak kivágják a szembetűnő elváltozásokat, a többit pedig feldolgozzák és eladják.

Legalább ennyire gusztustalan az az emberi fogyasztásra szánt hús, amit a posztoló tett közzé.

A kommentekben azonban megoszlanak a vélemények, sokak szerint csak le akarja járatni az üzletláncot a háziasszony, mások szerint az olcsó húst sosem szabad megvenni, megint mások szerint pedig teljesen valós a helyzet, a sok hormon, permetszer, rossz tartási körülmények valóban beteggé teszi azokat az állatokat, amit aztán feldarabolva a boltokba kerülnek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.