Emberölés

Csempészett fegyverrel lőtte fejbe kislányát a miskolci apa

A kilenc éves gyerek életét vesztette.

2018.06.20 11:26ma.hu

Még tavaly júniusban hívták a rendőrséget Miskolcról azzal, hogy egy apa véletlenül meglőtte kilenc éves kislányát, írja a Blikk. E. Lajos egy kis méretű pisztolyból adott le lövést. A gyermek nem élte túl.

Mint kiderült, a férfi szomszédja hosszabb időre elutazott, értékesebb holmijait összepakolta és odaadta a férfinek megőrzésre. Ezek között volt a csőre töltött fegyver.

A lap úgy tudja, a gyanúsított játszani kezdett a fegyverrel, ekkor lőtte fejbe fél méterről saját gyermekét.

A fegyver a szomszédtól, B. Erzsébettől származott, akinek a férje még Amerikából hozta be azt 30 évvel ezelőtt.

A férj azóta meghalt, de a nőt lőszerrel és lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsították meg. B. Erzsébet a rendőröknek azt mondta, nem is tudott a fegyver létezéséről, ám a Zsaru Magazin szerint ez nem igaz, korábban ugyanis vevőt keresett rá illegális úton.

Az apa ellen gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.