MTA

Listázták az MTA 'liberális világnézetű' kutatóit

Újabb listázós cikket közölt a kormányközeli Figyelő online kiadása.

2018.06.20 09:10ma.hu
hirdetés

A hetilap most a Magyar Tudományos Akadémia azon kutatóit gyűjtötte össze, akik szerintük liberális világnézetűek, és nem megfelelő témákban kutatnak.

A Figyelő szerint joggal lehetne feltételezni, hogy az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjában a valós társadalompolitikai folyamatokat követő, a demográfiai krízis megoldására, vagy a gyermekvállalás elősegítésére javaslatot tevő munkák sorakoznak a polcokon.

Ehhez képest azonban leginkább a liberális világszemlélet narratívája alapján, a szexuális kisebbségek társadalmi helyzete, a gendertudomány és a befogadás foglalkoztatja a kutatókat – írja a Figyelő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.