Szavaztak

Kun Marcell független jelöltet választották Dióskálban polgármesterré

A 407 választásra jogosult polgár közül 217-en járultak a szavazóurnához, valamennyi szavazat érvényes volt.

2018.06.18 08:58ma.hu

Két független jelölt közül Kun Marcellt választották polgármesterré a Zala megyei Dióskálban a vasárnap tartott időközi választáson - közölte a település jegyzője az MTI-vel.

Kovács Katalin elmondta: a 407 választásra jogosult polgár közül 217-en járultak a szavazóurnához, valamennyi szavazat érvényes volt.

Kun Marcellre - aki alpolgármesterként átmenetileg irányította a település önkormányzatát - 203-an voksoltak, Pálfiné Altinger Gyöngyi pedig 14 szavazatot kapott.

Dióskálon azért kellett időközi polgármester-választást tartani, mert a település korábbi polgármestere, Kluczer János - aki szintén függetlenként töltötte be a tisztséget - márciusban elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.