Időközi

Két Erdei Sándor indulna Miskolcon, egyikük nevet változtat

Egyikük az ellenzéki pártok által támogatott 'Rokker Zsolti'.

2018.06.13 13:55ma.hu
hirdetés

Nevet változtat az ellenzék által támogatott, de függetlenként induló, 'Rokker Zsoltiként' elhíresült Erdei Sándor, miután kiderült, hogy egy másik Erdei Sándort is nyilvántartásba vettek a miskolci időközi választásra.

A szavazólapokon így két azonos név szerepelne, eltérő születési dátummal, ami lássuk be, jócskán megnehezítené a választók dolgát. A szavazatok megosztása Nagy Ákosnak, a Fidesz jelöltjének kedvezne.

'Rokker Zsolti' az Átlátszónak elmondta, még a július 15-ei választás előtt felveszi második keresztnévként a Zsoltot. Így tehát lesz egy Erdei Sándor Zsolt, meg egy Erdei Sándor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.