Állati

Továbbra is dél felé halad a medve, elérheti a magyar határt is

Vajon merre kóborol éppen az ország mackója, amely napok óta lázban tartja nem csak az állatbarátokat, hanem szinte mindenkit.

2018.06.09 05:59ma.hu

Az atv.hu szerint a Csongrád megyei Dóc közelében látták a medvét, amely tehát kitartóan halad dél felé. A Kiskunsági Nemzeti Park munkatársai, akik tisztes távolból követik nyomon az állatot, a hvg.hu-nak azt mondták, hogy az lenne a legszerencsésebb, ha Románia felé venné az irányt, mert ott gond nélkül csatlakozhatna a hegyekben mackópajtásaihoz. Ennek érdekében állítólag még az útba eső autópályákon is készek lennének lezárni a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.