Állati

Az abonyi iskolánál is medvét láttak

Emlékezetes reggelre ébredtek hétfőn az abonyiak.

2018.06.05 11:43ma.hu

A Pest megyei Abonyban is medvét láttak hétfő hajnalban - írja a Bors. Az állat békésen bandukolt a házak között, majd a helyi általános iskola erdős, fás kertjén át távozott.

Aranyos Péter, az egyik szemtanú sokkos állapotban állt ki az utcára. "Először azt hittem, a szemem káprázik: egy medve sétálgatott az úton. Szóltam a fiamnak, ő is lássa. Ezután kimentem a kapuhoz, ekkor a medve rám nézett és elfutott az ellenkező irányba" - mesélte a lapnak.

Néhány házzal arrébb egy nő arra ébredt, hogy valami motoszkál a vaskapunál. Az ablakon kinézve még látta a medvét, amint elcammog a kapu előtt.

Egy munkába induló férfi is összetalálkozott a vadállattal. Mikor Bíró Imre meglátta, azonnal leszállt a bicikliről, gondolván, jobb egy nagy kutya mellett nem elkerekezni. "Először tényleg kutyának hittem, de láttam a furcsa, hullámzó mozgását. Aztán egyetlen kapaszkodással átugrotta az iskola udvarát, már biztos voltam benne, mit láttam" - mesélte.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy történt a medvével kapcsolatos bejelentés, de már nem találták meg az állatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.