Légi

Azt hitték meghibásodott a Gripen, aztán a pilóta megkérte a toronyirányító kezét

Nem mindennapi esemény: a levegőből kérte meg párja kezét a pilóta.

2018.06.02 16:26ma.hu

Igazán különleges lánykérésről számolt be a jetfly.hu szaklap. Kecskeméten a PUMA 11-es áttért magyar nyelvű rádiólevelezésre, de ilyen általában akkor történik, amikor egy repülőgépnek valamilyen komoly meghibásodása van.

"Érezhető volt a feszültség az éterben, mindenki kíváncsian várta a hiba jellegét, de aznap más jellegű esemény történt. A Gripen pilótája a reptér felett repülve, a levegőből kérte meg toronyirányító kedvese kezét” - számolt be a portál.

Az első ijedtség után a válasz egy "affirmative" volt, ami a repülésben igent jelent. Ezek után a PUMA 11 folytatta feladatát és besorolt a leszálláshoz. Közben - mondanunk sem kell - záporoztak a gratulációk.

A címlapfotó illusztráció: Wikipédia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.