Választás

Két országos párt is beállt Rokker Zsolti mögé

Függetlenként indul a miskolci időközin, az MSZP és a Jobbik is őt támogatja.

2018.05.28 15:52ma.hu

2018. július 15-én időközi önkormányzati választást tartanak Miskolc 12. számú önkormányzati körzetében. Az MSZP Miskolci Szervezete a független képviselőjelöltként induló Erdei Sándort támogatja a választáson - közölték. Erdei ismertebb neve: Rokker Zsolti.

Mint írják, Erdei 42 évvel ezelőtt Miskolcon született, a Miskolci Egyetemen diplomázott, 20 éve a Győri kapu városrész lakója.

"Országos ismertségre humoristaként televízió- és rádióműsorokban tett szert, és bár költözhetett volna Budapestre, lokálpatriótaként itthon maradt, innen jár fellépésekre, televíziós felvételekre” - olvasható a párt közleményében.

"A Jobbik örömmel értesült arról, hogy a miskolci 12-es választókörzetben július 15-én tartandó időközi önkormányzati választáson a sokak által csak Rokker Zsoltiként ismert humorista, Erdei Sándor is elindul. Erdei Sándor igazi lokálpatrióta, választási programja alkalmas arra, hogy a Győri kapu egy fejlődő, biztonságos, összetartó városrész legyen" - ezt pedig már a Jobbik miskolci alapszervezete közölte az Indexszel.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.