Botrány

Őrizetbe vették Czeglédy Csaba testvérét

Azzal gyanúsítják, hogy részt vett a költségvetési csalásban.

2018.05.15 11:15ma.hu
hirdetés

Őrizetbe vette az adóhatóság Czeglédy Csaba testvérét – tudta meg a Pesti Srácok.hu. A portál úgy tudja, hogy a férfi mellett két másik embert is bilincsben vittek el, mindhármukat azzal gyanúsítják, hogy részt vettek a költségvetési csalásban.

Az ügynek velük együtt már huszonegy gyanúsítottja van. Az adóhatóság bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoz.

A gyanú szerint: Czeglédy Csaba diákmunka-közvetítéssel foglalkozó cégei több mint hatmilliárd forintos kárt okoztak az államnak azzal, hogy nem vallották be az áfát, és a személyi jövedelemadót, vagy, ha bevallották, nem fizették be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.