Erőszak

A Kétfarkú Kutya Párt aktivistái rendőrt vertek - brutális videó került a birtokunkba

Azt is tétlenül nézik, hogy egy autó áthajt rajta.

2018.05.13 11:54ma.hu
hirdetés

Elfajult a pécsi tüntetés! A dühös tüntetők kiegészülve soros zsoldosaival ittas állapotban brutálisan megvertek egy fekvőrendőrt.

"A Magyar Kétfarkú Kutya Párt természetesen elítéli az esetet, és a felvételen szereplő tagjai ellen megindítja a megfelelő lépéseket - például Pécsett nem forgalmaz több ingyensört, hogy ilyet többet ne csináljanak a passzivistái. Az érintett passzivisták megfenyegették a pártvezetést, hogy ha ezt a lépést megteszi, megalakítják Pécsett a kenguru frakciót. (gondoljuk azért, mert az is verekedős - a szerk.)" - írta a Facebookon az MKKP - Baranya megyei csoportja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.