Választás 2018

Ismét a demokráciáért tüntettek Budapesten

Ismét a demokráciáért tüntettek a Mi vagyunk a többség csoport szervezésében kedd este Budapesten, a Kossuth téren a parlament alakuló ülése után.

2018.05.08 20:32MTI
MTI/Vajda János

A választás után tartott tüntetések folytatásaként "3.0 Mi vagyunk a többség - tüntetés a demokráciáért!" címmel meghirdetett demonstrációt jégeső zavarta meg.

Ezt megelőzően a teret megtöltő tüntetők előtt mondott beszédeikben a felszólalók egyebek mellett a "korrupt" rendszer leváltását, az ellenzék összefogását sürgették, valamint szabad sajtót és minőségi oktatást követeltek.

MTI/Vajda János

A demonstráció tervezett utolsó felszólalása előtt jégeső csapott le; aki tudott, a környező árkádok alá húzódott. A metrómegálló bejáratánál nagy tömeg alakult ki.

MTI/Mónus Márton

A rövid esőt követően az emberek közül sokan visszatértek a Kossuth Lajos térre, és a Parlament főlépcsőjénél, a rendőrsorfal előtt gyülekeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.