Tucatnyi rablás, négy gyilkosság

Napokon belül kiengedhetik a skálás gyilkost

Napokon belül kiszabadulhat a börtönből a skálás gyilkosként elhíresült Bene László.

2018.05.08 17:52ma.hu

Erről a nyomozási bíró döntött, ám az ügyészség fellebbezett. A  másodfokú határozat legfeljebb két héten belül megszülethet - írja a Blikk.

Orosz Zoltán, az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet szóvivője nem erősítette meg a lap információit, annyit közölt, hogy a fogvatartottakkal kapcsolatos információk bűnügyi adatnak minősülnek, amiről nem adhat információt.

Mint ismeretes, Bene László 1989 és 1994 között tucatnyi rablást és négy gyilkosságot követett el. Társával, Donászi Aladárral először egy rendőrrel végeztek Győrben. Ezután egy fiatal egyetemistát gyilkoltak meg a Skálánál. Utána egy vadászpárossal végeztek, akik véletlenül pont arra jártak, ahol Benéék lőgyakorlatot tartottak. 1994-ben fogták el őket, Donászi később öngyilkos lett a börtönben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.