Választás 2018

Drámai hangú közleményt adott ki a Facebookon Márki-Zay Péter

Karaktergyilkosság és médiatámadások - nagy fideszes bosszúra készül Márki-Zay Péter.

2018.05.04 20:21ma.hu

Hódmezővásárhely polgármestere: a "napi szinten megélt támadások előre vetítik egy összehangolt karaktergyilkosság és lejárató kampány lehetőségét a kormány által uralt médiában".

Márki-Zay szerint a fideszes bosszút meg is üzenték neki: "Egy frissen újraválasztott fideszes országgyűlési képviselő a múlt héten meg is üzente: készüljek fel a jobboldali MÉDIA TÁMADÁSÁRA."

"Máris elindult a legabszurdabb, legalantasabb hazugságok terjesztése, soha nem létező és soha el nem tűnt hatalmas pénzekről, soha el nem követett összeesküvésekről, árulásról, szakmai és vezetési hibákról, politikusi alkalmatlanságról, sikereink negatív hatásairól, erkölcsi és tisztességbeli megítélésemről. Mindennek csak a hazugsággyár kreatív műhelyének képzelőereje szabhat határt."

Márki-Zay viszont megnyugtat mindenkit: a támadásokat felkészülten várja, az ország médiafogyasztó közönségét pedig arra figyelmezteti, legyenek tisztában a valódi célokkal, és kérdőjelezzék meg az ilyen karaktergyilkos hírek valóságtartalmát.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.