Már másodszor

Megszökött két gyerek egy szegedi oviból, riasztották a rendőröket

Megszökött két kisgyerek csütörtökön a Cső utcai óvodából.

2018.04.28 11:54ma.hu

Már a rendőrség is kereste őket, mikor egy járókelőnek feltűnt a Szeged belvárosában kíséret nélkül sétálgatókét ovis. Az ügynek hamar híre ment, és nagy felháborodást keltett, ez ugyanis már a második eset volt, hogy úgy jutott ki kisgyerek az intézményből, hogy nem vették észre. A 6-7 éves gyerekek ráadásul órákon keresztül kóboroltakegyedül, gyakorlatilag a fél várost bejárták - írja a Délmagyar. Délelőtt tűntek el az épületből, valószínűleg átmásztak a kerítésen.

A lap szerint előbb az egyik makkosházi áruházba mentek el, mert szomjasak voltak, viszont pénzük nem volt, így továbbálltak. Trolira ültek, és végül a belvárosban tűnt fel egy járókelőnek, hogy felnőtt kíséret nélkül sétálnak, ezért értesítette a rendőrséget.

Az érintett óvónők írásbeli figyelmeztetést kaptak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.