Vádemelés

Nem figyelt oda az apuka, leforrázta magát a kisgyereke

A 32 éves férfi elektromos serpenyőben sütött húst, amikor kislánya felkapaszkodott a lábánál, és a vezetéknél fogva magára rántotta a forró olajjal teli edényt.

2018.04.27 10:17MTI

Vádat emeltek egy apa ellen, mert 2017 őszén csolnoki otthonában sütés közben nem figyelt nyolc hónapos gyermekére, aki emiatt leforrázta magát a serpenyőben lévő forró olajjal - tájékoztatta a Komárom-Esztergom megyei főügyészség pénteken az MTI-t.

Reszl Ildikó közölte: a 32 éves férfi elektromos serpenyőben sütött húst, amikor kislánya felkapaszkodott a lábánál, és a vezetéknél fogva magára rántotta a forró olajjal teli edényt.

A gyerek a testfelszín 21 százalékára kiterjedő első-, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, amelyek nagy része közvetlen életveszélyesnek tekinthető.

Az esetleges súlyos egészségromlás vagy maradandó fogyatékosság kialakulását a sérülés után egy évvel, a sértett személyes vizsgálatával lehet majd megállapítani - írta.

A megyei főügyészség életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt emelt vádat az apa ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.