Orbán-kormány

Olyan nagy a korrupció Magyarországon, hogy az már a jogállamiságot veszélyezteti

Ezt állapította meg az Európai Parlament költségvetési szakbizottságának jelentése. A kormány viszont úgy véli: ez csak egy összeesküvés Magyarország ellen.

2018.04.26 19:55ma.hu

Olyan nagy a korrupció Magyarországon, hogy az már a jogállamiságot veszélyezteti - ezt állapította meg az Európai Parlament költségvetési szakbizottságának jelentése. A dokumentumot a Fidesz pártcsaládjába tartozó képviselő készítette és az Európai Néppárt is támogatta. A Fidesz képviselője is részt vett az ülésen, de ő sem szavazott nemmel. Hogy miért, azt nem tudta meg tőle az RTL. A Párbeszéd politikusa szerint egyre komolyabban veszik az unióban a magyar korrupciót. A kormány viszont úgy véli: ez csak egy összeesküvés Magyarország ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.