Választás 2018

Változik a kormányellenes tüntetés időpontja

Változhat a május 8-ai tüntetés kezdetének időpontja - jelentették be a Mi vagyunk a többség című Facebook-oldalukon a szervezők.

2018.04.26 18:12ma.hu

"Két hete szervezzük a parlament alakulóülésének idejére a tüntetést. A múlt szombati demonstráció még véget sem ért, már jött a drót, hogy a Fidesz nem fogja engedélyezni a délelőtti időpontot" - olvasható a bejegyzésben. A szervezők eredetileg délután öt órára tervezték a demonstrációt, ám a napokban kiderült: a Kossuth teret délután két óráig hivatalosan nem lehetne megközelíteni.

"A DK három perce egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy nem lát nemzetbiztonsági kockázatot a parlament alakulóülése idején, ezért nem látja értelmét a Parlament köré felállítandó kordonra" - írták oldalukon.

Az atv.hu szerint a szervezők pártokkal és civilekkel is egyeztetnek a tüntetés kezdetének új időpontjáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.