Választás 2018

Levelet írt Orbánnak a szaúdi király és a koronaherceg

Elragadtatással értesültek a választási győzelemről, és szívből jövő gratulációjukat fejezték ki a Szaúd-Arábiai Királyság népe és kormánya nevében.

2018.04.24 13:49MTI

Szalmán bin Abdel-Azíz szaúdi király és Mohamed bin Szalmán bin Abdel-Azíz koronaherceg is gratulált Orbán Viktornak az országgyűlési választásokon aratott győzelméhez - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Levelükben azt írták, elragadtatással értesültek a választási győzelemről, és szívből jövő gratulációjukat fejezték ki a Szaúd-Arábiai Királyság népe és kormánya nevében. Orbán Viktornak jó egészséget, boldogságot, a baráti magyar népnek pedig haladást és jólétet kívánt a szaúdi uralkodóház két vezetője - közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.