Per

Érdekes fordulat a Teréz körúti robbantás ügyében

A kamerák felvételeit nézték meg a hétfői tárgyaláson.

2018.04.24 10:55ma.hu

A bíróság szerint nem egyértelműen megállapítható, hogy valóban P. László van a térfigyelő kamerák felvételén - tudta meg a Blikk. A hétfői tárgyaláson az összes vágatlan felvételt bemutatták a rendőrök.

A lap szerint a bíróság az elkövető fizikumával, elsősorban magasságával kapcsolatban tett fel kérdéseket. Másról ugyanis nem lehet beazonosítani, a mintegy kétórányi filmvetítés során, egyszer sem nézett egyik kamerába sem, arcát mindig kalap vagy kapucni takarta.

A felvételeken a rendőrök és a szakértők szerint is egy 170-175 centiméter magas alak látható, P. László viszont 183 centiméter magas.

"Én már jeleztem a nyomozóknak, hogy a felvételeken a fiamnál jóval alacsonyabb személy látható. Végre a bíró úrnak is feltűnt" - mondta a lapnak P. László édesapja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.