Választás 2018

Azt mondják, az Együtt politikusa nem tudott teljesíteni az ágyban, mert lányai születtek

A kerületi lap szerint bezzeg a fideszes riválisának fiai vannak.

2018.04.23 17:53ma.hu

Aki komolyan azt hitte, hogy a választások után elmúlik az az elmebaj, ami a kétes finanszírozású kerületi lapokból áradt az elmúlt hónapokban, óriásit tévedett - írta meg a 444.hu.

A 24.hu szerint ugyanis a XVI. kerületben, Zuglóban, valamint Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán és Szilasligeten ingyenesen terjesztett Helyi Hírekben most arról van szó, hogy Vajda Zoltán, az Együtt politikusa "ha már az ágyban nem tudott bizonyítani, megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben - hátha ott majd tökösebbnek látszik".

Fotó: 24.hu

Furcsa gondolatmenet, magunktól sosem találnánk ki, vajon mire gondolt e sorok szerzője, de szerencsére erre is választ kapunk. Onnan lehet tudni, hogy Vajda nem tudott bizonyítani az ágyban, hogy míg a fideszes Szathmáry Kristófnak négy fia, úgy Vajdának csak három lánya van. A szerző arra nem tér ki, a sajátos rendszerben hol helyezkedik el Orbán Viktor, akinek négy lánya és egy fia van.

A nyomtatásban és online is elérhető lap kiadója a Ferenci Kiadó Bt., tulajdonosa pedig a cikket jegyző Ferenci Zoltán és felesége, Ferenciné Szőke Katalin. A nyomtatott változatot egyébként a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Mediaworks nyomja.

A cikkben Vajda feleségéről és közös társkereső vállalkozásukról is szó van, akinek van ehhez idege, elolvashatja, a teljes írás itt olvasható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.