Belpol

Ma derül ki, hogy távozik-e Lázár János

Hétfőn kiderülhet ki, hogy valóban távozik-e a nagypolitikából Lázár János. A miniszterelnök ugyanis ma egyeztet a miniszterrel a jövőjéről.

2018.04.23 07:29ma.hu

"Ez most Lázár-kormány vagy Orbán-kormány?" - Orbán Viktor ezt a kérdést tette fel kancelláriaminiszterének, legalábbis a kiszivárgott információk szerint, amikor 2015 szeptemberében négyszemközt tárgyaltak parlamenti dolgozószobájában, érzékeltetve vele, ki a miniszterelnök - tudta meg az ATV főmunkatársa. Tavaly Lázár János egyszer fel is ajánlotta a lemondását. A kormányfő pénteki rádióinterjújában már jelezte, hogy máshogy képzeli el a Miniszter-elnökséget, de konkrétumokat egyelőre nem árult el. Lázár János a hódmezővásárhelyi Rádió7-nek nyilatkozva azt mondta, választókerületében szeretne politizálni. Szó szerint úgy fogalmazott, hogy "van élet a kormányon kívül is."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.