Programajánló

Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas Pitbull

Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes Pitbull: a kubai származású amerikai rapper július 28-án ad koncertet a székesfehérvári Fezen Fesztiválon.

2018.04.20 23:30MTI

A szervezők pénteki tájékoztatása szerint a legutóbbi futball világbajnokság himnuszát jegyző előadó nagyzenekaros koncertet ad Fehérváron.

Mint írták, Pitbull az underground hiphopból átnyergelve a latinos ritmusokkal kevert poposabb műfajokba egyik pillanatról a másikra a slágerlisták csúcsán találta magát, 2009-es I Know You Want Me című slágere az év legnézettebb videója lett a YouTube-on. Ettől kezdve jöttek sorra a slágerek és a közös számok a világ legismertebb előadóival, mint Jennifer Lopez, Marc Anthony, Chris Brown, Shakira, Afrojack vagy Christina Aguilera.

A 21 éves Fezen Fesztivált idén július 25-28. között rendezik Székesfehérváron, a MÁV-pályán. Az eddig bejelentett névsorban szerepel a The Prodigy, a Mr. Big, a Helloween, az Enter: Shikari, Richie Kotzen, a Fozzy, a DragonForce, az Epica, a Metal Allegiance, Ákos, a Ministry, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi vagy a Quimby.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.