Választás 2018

Itt a hétvégi kormányellenes tüntetés pontos útvonala

Ismét szeretnék megmutatni a békés tömeg erejét.

2018.04.20 10:06ma.hu

Megint meg szeretnék mutatni a békés tömeg erejét, a tüntetést bejelentették, a rendőrséggel egyeztették - mondta el az egyik szervező, Gulyás Balázs az Indexnek.

A 2.0 Mi vagyunk a többség - újabb tüntetés a demokráciáért! elnevezésű eseményre eddig összesen közel hetvenezren jeleztek vissza a Facebookon, hogy vagy mennek, vagy pedig érdekli őket.

A gyülekező a Kossuth téren lesz, és szombat délután 6-fél 7 körül indulnak el a Szabad sajtó útja felé az Alkotmány utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Kiskörút - Kossuth Lajos utca útvonalon. A színpadot a Belvárosi Plébániatemplom mellett állítják fel a híd lábánál, ott lesznek a beszédek.

Fél 8-8 órára tervezik az érkezést, majd kezdődnek a beszédek, melyek nem lesznek hosszabbak, mint a múlt szombati eseményen.

Eközben a másik szervező, Homonnay Gergely a hvg.hu-nak azt mondta, a „senkik forradalmát” akarják megcsinálni, ami nem azt jelenti, hogy betörnek a parlamentbe vagy gyújtogatnak, a rendőröknek sem mennek neki. A cél az, hogy fölrázzák az embereket, megszűnjön a közöny – ami szerinte nagyobb baj, mint a kétharmad.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.