Uszítás

Mocskos niggernek nevezett egy kislányt egy nő a buszon

De voltak sokkal gyomorforgatóbb kifejezések is.

2018.04.17 18:43ma.hu

Csepregi János író, költő egyik este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utazott hazafelé. Mint Facebook-posztjában írta, egészen elmerült a gondolataiban, míg meg nem hallotta, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul.

"Az említett középkorú nő mocskos niggerezett, büdöspicsázott, kurvaanyázott fennhangon, hogy csak a legszofisztikáltabb kifejezéseit említsem, mert voltak sokkal gyomorforgatóbbak is. Mindenki hallgatott." - írta a posztjában.

"És ekkor jött el az a pillanat, amikor az első döbbentből felocsúdva odaszóltam neki, hogy hallja egyáltalán, mit beszél? Hogy mégis hogy a fenébe gondolja, hogy bárkivel így?"

Mire a nő mocskos hazaárulónak nevezte, akinek lesülhet a bőr a képéről, mert nem igazi honvéd, aki ahelyett hogy megállítaná az ilyeneket, védelmezi őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.