Adásszakadás

Lekapcsolták a Hír TV-t?

Nagy riadalom volt a Facebookon. A Digi szolgáltatónál egy ideig nem volt Hír TV.

2018.04.16 09:35ma.hu

A Diginél pár tíz percig nem volt elérhető a Hír TV adása. A szolgáltató ügyfélszolgálata megerősítette az országos hibát és hogy dolgoznak a hiba elhárításán. Az nem derült ki még, hogy műszaki hiba volt-e az oka vagy egyszerűen lekapcsolták. Mindenesetre az adás már újra fogható. A televízió nagy nézettségét mutatja, hogy a Facebook-oldalát pár perc alatt ellepték a kérdések, hogy miért nincs adás. A Magyar Nemzet újság megszűnése után az emberek okkal gondolhatták, hogy egyszerűen csak megszűnt. De más szolgáltatónál fogható volt, amit egy Digi néző persze nem tudhat...


UPDATE: a Hír TV az alábbi közleményt tette elérhetővé Facebook oldalán

Kedves Nézőink! A Hír Televízió műholdas terjesztésének tervezett technikai paraméter változása miatt országosan vételi problémák adódhatnak. Internetes felületeinken továbbra is elérhető késleltetett adásunk. További információkért kérjük forduljanak kábelszolgáltatójukhoz! Köszönjük szíves türelmüket!


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.