Külhoni magyarság

Nagy az érdeklődés a Rákóczi Szövetség diákutaztatási programjai iránt

Több mint száz középiskolás diák indult útnak a hétvégén, hogy felfedezze a Délvidék történelmét és kultúráját.

2018.04.15 22:30MTI
hirdetés

Nagy az érdeklődés a Rákóczi Szövetség diákutaztatási programjai iránt - mondta Nagy Domonkos, a szervezet ifjúsági ügyekért felelős munkatársa az M1 aktuális csatornán vasárnap, annak kapcsán, hogy több mint száz középiskolás diák indult útnak a hétvégén, hogy felfedezze a Délvidék történelmét és kultúráját.

A programot hetedszer hirdették meg, az utazás ingyenes - hívta fel a figyelmet.

A kirándulásokat elsősorban középiskolásoknak szervezik, ezzel is segítik történelmi tanulmányaikat és erősítik magyarságtudatukat - hangsúlyozta Nagy Domonkos.

A szövetség által meghirdetett kirándulásokra a jelentkezéseket a szervezet honlapján lehet beadni - hívta fel a figyelmet. A délvidéki kirándulások mellett felvidéki, kárpátaljai és partiumi túrákat is szerveznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.