Választás 2018

Megszólalt az elkeseredett Facebook-poszt írója

A 22 éves lány leírta, hogy külföldre kell mennie, mert itthon nem lehet óvónőként megélni.

2018.04.13 09:46ma.hu

Elkeseredett posztot írt egy 22 éves lány a választás után. Több tízezren olvasták az általa felfestett sötét jövőképet.

Mészáros Luca a Hír Tv Egyenesen című műsorában elmondta, hogy a bejegyzés megjelenése óta számtalan támadás érte, Facebook-profilját is feltörték. Mint mondta, írásának nem volt pártpolitikai háttere, de elszomorította a választás eredménye, hogy "marad a kilátástalanság".

"...én maradnék, mert szeretem ezt az országot, itt születtem, ezt a nyelvet beszélem, és mivel óvodapedagógus leszek, nekem ezen a nyelven kéne tanítanom a gyermekeket, akkor vagyok igazán hiteles, hogy ha a Tavaszi szelet éneklem, nem valami német dalt, de, ahogy a bejegyzésemben is leírtam, egyszerűen nem látom a jövőt"- tette hozzá.

A teljes beszélgetést megnézheti itt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.