Választás 2018

Még egyszer megjelenik szombaton a Magyar Nemzet

A kedden bezárt lap munkatársai és támogatói, a kormányellenes tüntetés előtt gyűlnek majd össze az újság alapítójáról, Pethő Sándorról elnevezett budapesti utcában.

2018.04.13 07:24ma.hu

A lap főszerkesztője, György Zsombor Facebookon tette közzé a hírt miszerint szombaton az ellenzéki tüntetés előtt még lesz egy megjelenése a lapnak, csak kicsit eltérő módon az eddig megszokottól.

"...most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában. Küzdünk, utolsó lélegzetünkig!" – írta posztjában.

A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban tervezik kinyomtatni, és ingyenesen fogják terjeszteni. 400 ezer forint még hiányzik a nyomdaköltséghez, ezért az interneten gyűjtést szerveztek - írta az atv.hu.

"A találkozóra pedig azokat várják, akik szerint szükség van a valóság bemutatására a pusztító kormányzati propagandával szemben" – fűzte hozzá György Zsombor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.