Álhírek

Botrány: Sebestyén Balázs beszólt Andy Vajnának?

Balázs beszólt a Szinetár Dóra Down-kóros gyermekére utaló Andy Vajnának az interneten keringő hírek szerint.

2018.04.12 10:08ma.hu
hirdetés

Úgy néz ki, megjelentek az új kamu oldalak Magyarországon. Sokan Oroszországot szidták eddig az ilyen jellegű tömegbefolyásolás miatt. Az is látszik, hogy a Facebook most sem tesz semmit az ilyen oldalak megállításáért, szabadon keringenek a Facebookon. Több ilyen oldal jelent meg, például a www.anephangja.com és a www.hir-tv.com - hogy több ilyen oldalt ne is reklámozzunk, csak kettőt mutattunk be.

Itt a hivatkozott cikk:
Sebestyén Balázs nem bírta tovább és kiosztotta Andy Vajnát, amiért durván megsértette Szinetár Dórát - Egy megosztással követeljük, hogy Andy Vajna nyilvánosan kérjen bocsánatot Szinetár Dórától és családjától! >>>

Ezt maga cáfolta Facebook oldalán Sebestyén Balázs.

De a Facebookon kering pár további egyértelmű hazugság is:

Törőcsik Mari állítólagos nyílt levele Orbánhoz sok lapot megtévesztett.

Most már BIZTOS! Választási csalás történt! Elképesztő bejelentést tett a választási iroda elnöke: - Orbán Viktor őrjöng!

Vona Gábor pár perccel ezelőtt hatalmas bejelentést tett, melyben Orbán Viktornak üzent: Egy olyan ember ne legyen Magyarország miniszterelnöke, aki...

Utóbbi a Hír TV-nek álcázza magát.

A domaineket anonim módon regisztrálták be a DNC Holdings Inc. cégnél. Így azt sem lehet tudni, hogy kik állnak mögötte. Mindegyik hírportál a felhőben van, olyan Kurucinfós módon van eldugva mind a szerkesztőség, mind maga a szerver.

Az ilyen tartalmakat mindenki kerülje. Ha már a Facebook nem tesz semmit. Bár valószínűleg ezek nem lehetnek orosz eredetűek - hiszen a tartalmuk, úgy tűnik nem Oroszország érdeke -, mindenki kitalálhatja, kihez köthetőek ezek az oldalak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.