Választás 2018

A Nemzeti Választási Iroda megszólalt a jogorvoslati kérelmekről

Vajon a Nemzeti Választási Iroda milyen jellegű vizsgálatot folytat a választásnapi - egyes pártokkal, választási szervekkel kapcsolatos - észrevételek miatt.

2018.04.11 03:32ma.hu

A Nemzeti Választási Irodához az április 8-i országgyűlési választások lezárását követően számos politikai jellegű felhívás, nyilatkozat, illetve újságírói kérdés érkezett arra vonatkozóan, hogy a Nemzeti Választási Iroda milyen jellegű vizsgálatot folytat a választásnapi - egyes pártokkal, választási szervekkel kapcsolatos - észrevételek miatt.

A Nemzeti Választási Iroda és a Nemzeti Választási Bizottság tájékoztatásul közli, hogy hatáskörébe tartozó, érdemi jellegű kifogást, konkrét panaszt, jogorvoslati kérelmet vizsgálatok lefolytatására vonatkozóan a mai napig nem kapott - olvasható az NVI közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.