Választás 2018

Egyre több összeesküvés elmélet kering a szavazás körül

Már petíciót is indítottak a szavazatok újraszámlálásáért.

2018.04.09 23:35ma.hu

Mint ismeretes, a választások alatt akadozott, majd többször leállt az NVI rendszere, emiatt átálltak egy nagyobb teherbírású, 8 évvel ezelőtt megoldásra. Mindeközben felreppent a hír, hogy rendőrök biztosítják a Nemzeti Választási Iroda épületét, amit kordonnal is körülvettek. Állítólag az épületig csak az mehetett el, aki igazolni tudta, hogy ott volt dolga. Sőt, rendőri készültség volt a Parlamentnél is, több rendőrfurgon is várakozott nem messze az épülettől. Emellett készenléti rendőröket szállító autókat láttak a Budapest felé vezető utakon, az M7-esen és az M3-ason is. Nem csoda, hogy sokakban felmerült számos kérdés azzal kapcsolatban, hogy rendben zajlik-e a választás. Az eredmények óta pedig rengetegen biztosak abban, hogy csalás történt.

Itt van például ez a poszt

Egy delegált szerint érdemes megnézni, hogy tényleg azok az adatok vannak e berögzítve, amiket ők összeszámoltak - bár a posztját már el is távolították a Facebookról. De sokan gyorsan a segítségére siettek, ugyanis többen, megosztás előtt képernyőmentést is készítettek - olvasható a kommentekben. De lássuk csak, minden ellenzéki listás szavazat hiányzott?



Az eredeti szöveg változtatás nélkül

 “A tegnapi választás margójára.
1994 óta dolgozom a választásokban és sosem voltak kétségeim.
Tegnap estig.
Azóta őrlôdöm.
Őrlődöm mert bizottsági elnökként társaimmal arra esküdtem fel hogy a szavazás tisztaságára vigyázok. Mi ezt az esküt és ezt a munkát mindig komolyan vesszük . Az előző évekhez hasonlóan most is állítom hogy a szavazókörben nem történt csalás. NEM volt radirozható vagy eltűnő tintás toll, NEM cserélte ki senki az urnàkat, NEM módosította senki a szavazólapokat. Erre - hacsak nincs benne az egész bizottság delegáltastól - egyszerűen nincs lehetőség .
ÁMDE nem hagy nyugodni néhány miért. Mert
MIÉRT szóltak ki a HVI-től a szavazókörökbe hogy ne siessünk mert először a fővárost rögzítik addig úgysem tudnak mást
MIÉRT mondták hogy 10 óra elôtt ne menjünk be akkor sem ha készen vagyunk
MIÉRT nem tudtak elérni senkit a hivatalban telefonon ebben az időszakban több szavazókörből pl abból az óvodából ahol bezártak egy komplett bizottságot akik nem tudtak kijönni
MIÉRT volt az hogy amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal ( JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétükben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve és csak egy erről kinyomtatott papirt láttunk? Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI SEM A JEGYZŐKÖNYVEK !!
MIÉRT mutatott ebben az időben a TV már 80%-os feldolgozottságot amikor a szavazóköröknek csak 1/3- a volt bent ?
Én kis ember vagyok a gépezetben több társammal együtt . Becsülettel tesszük / tettük a dolgunkat .
MIÉRT és kinek jó az hogy hiteltelenné tegye a MI munkánkat ??
Harsog az internet és én nem tudom hogy hiteles-e az eredmény avagy nem de szeretném javasolni hogyha csalást keresnek azt ne a szavazóköri bizottságokban keressék mert mi a belünket is kidolgoztuk és úgy tudom nem mi kapunk 1 millás prémiumot...
Minden esetre elgondolkodtató az amit tegnap este tapasztaltam . Legalábbis én elgondolkodtam és úgy döntöttem leírom ide. Hátha mást is érdekel .”

Hiányzik kb. egymillió szavazat?

Választási csalás? Elpárologtak az MSZP szavazatai

A Pécsi Stop arról ír, hogy rendkívül furcsának találta egy bajai férfi, hogy a szavazókörében senki nem szavazott az MSZP-P listára, miközben például ő is rájuk adta a voksát. A többi szavazókörben 80-100 szavazatot gyűjtöttek a választókerületben a szocialisták, itt 0-t.


Követelik a szavazatok újraszámlálását

Petíció indult >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.