Egészségügy

Felnőtteknek indít bőrgyógyászati előadássorozatot a Semmelweis Egyetem

A regisztrációhoz kötött, havi előadásokon a fényvédelemről, a melanomáról, a szexuális úton terjedő betegségekről, a kozmetológiáról, a pikkelysömörről és az allergiákról lesz szó.

2018.04.06 23:30MTI

Felnőtteknek indít ingyenes bőrgyógyászati előadássorozatot pénteken a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája - mondta el Holló Péter a gyógyintézet igazgatóhelyettes az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

A klinika fennállásának 125. évfordulója alkalmából jött létre a hatrészes ismeretterjesztő előadássorozat - tette hozzá.

A regisztrációhoz kötött, havi előadásokon a fényvédelemről, a melanomáról, a szexuális úton terjedő betegségekről, a kozmetológiáról, a pikkelysömörről és az allergiákról lesz szó - mondta.

A mindennapi praktikák mellett a legfrissebb tudományos ismeretek átadása is cél ezekről a betegségekről - fűzte hozzá.

A regisztráció, valamint az eseménysorozat részletes leírása az időpontokkal és előadókkal kiegészítve itt érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.