Garázdaság

Falusi bálon dulakodott a volt rendőr, vádat emeltek ellene

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy volt rendőrrel és három társával szemben a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség.

2018.04.04 11:20MTI

A vádlottak egy babócsai bálon vettek revansot ismerősükön, a volt rendőr édesapja már régebben is dulakodott a sértettel - áll Horváth Szilárd főügyész közleményében.

A vádirat szerint először csak kisebb szóváltás alakult ki a felek között, majd a négyfős társaság a sértettre támadt.

A férfit a bálhoz tartozó vendéglátóhely előtt ütlegelték. Végül sikerült elmenekülnie és egy közeli utcában várta a segélyhívásra kiérkező rendőröket - írta.

A volt rendőr szolgálati viszonya 2017 szeptemberében az esettől függetlenül - lemondással - szűnt meg - fűzte hozzá a főügyész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.