Választás 2018

Márki-Zay Péter közzétette a legesélyesebb ellenzéki jelölteket

A friss hódmezővásárhelyi polgármester a kezébe vette az ellenzéki koordinációt.

2018.03.21 18:55ma.hu

Az Index.hu számolt be arról, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester összeszedte, kik a legesélyesebbek az idei választásokon. A politikus külön oldalt is létrehozott, ahol pontosan megtekinthetők a jelöltek: ITT. 106 körzetből 53-ban jelölte meg a legesélyesebb ellenzékieket.

A polgármester elmondta, hogy folyamatosan egyeztetnek a pártokkal, akiket arra kért, ne kampányoljanak azok ellen, akik esélyesebbek a győzelemre, fókuszáljanak inkább arra, hogy javítsák az eredményüket a listán.

A Közös Ország Mozgalom hamarosan újabb felméréseket fog végezni, valamint országos turnéra is indulnak.

A politikus táblázata szerint, Budapest leginkább a baloldal mellett teszi le a voksát, akárcsak Tolna és Nógrád, azonban Heves, Zala, Borsod és Jász a jobbik felé húz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.