Belpol

Lefoglalta a rendőrség Lévai Katalin és a Fidesz ajánlóíveit

Ezt a helyi választási iroda vezetője közölte a választási bizottsággal.

2018.03.16 10:40ma.hu

Elindult a rendőrségi nyomozás Zuglóban Lévai Katalin és a Fidesz ajánlásainak egyezősége miatt – írja az Index. A portál arról ír a zuglói honlapon nyilvánosságra hozott jegyzőkönyv szerint, hogy Makranczi László jegyző, a helyi választási iroda vezetője szerdán azt közölte a választási bizottsággal, hogy a BRFK lefoglalta a két érintett párt ajánlóíveit.

Mint ismeretes, nem lehetett jelölt Lévai Katalin Zuglóban, miután Lévai és a Fidesz ívei között 27 esetben volt egyezőség. Az ügy előzménye, hogy Lévai Katalin maga kérte a helyi választási irodánál, nézzék át laposan az íveket, mert csalásra gyanakszik.

Lévai Katalin az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról beszélt Rónai Egonnak, hogy karaktergyilkosság zajlik ellene. Gyalázatos és elképesztő ügynek nevezte, hogy a zuglói választási bizottság elutasította a nyilvántartásba vételét. A Lendülettel Magyarországért párt vezetője azt mondta: azt sem tudja, hogy kerültek a Fidesz jelöltjével több ponton megegyező aláírások az ő ajánlóíveire, de az információk szivárogtatása miatt feljelentést tesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.